5 mei 2019: Lenterit 2019

Uitnodiging Lenterit 5 mei 2019

 

Beste motorliefhebber,

Dit jaar voert de lenterit ons door de provincie Luik en gaan we even de Duitse grens over. De rit start aan het benzinestation ‘Aire de Verlaine’ langs de E42 richting Luik waar we na 3 km de E 42 verlaten naar Esneux, Fléron en Blegny om vervolgens naar Val-Dieu in de Voerstreek te rijden waar we in Casse-croûte de l’Abbaye du Val-Dieu onze eerste stop houden.

In het tweede deel verlaten we de Voerstreek en rijden via de Noordzijde van de Hoge Venen in Roetgen de Duitse grens over. Via Rott, Simmerath en Dedenborn gaat de rit verder naar Monschau waar we in hotel Michel & Friends aanschuiven voor een heerlijke brunch.

Na dit heerlijke middagmaal rijden we via de Zuidelijke kant van de Hoge Venen verder langs afwisselend bochtige en wat langer uitgestrekte landelijke wegen via Xoffrai, Spa, Hamoir, Ocquir, Terwange en Modave naar Hoei waar we in de bijna traditionele eindstop, brasserie Hutoise een laatste verfrissing gebruiken.

​Provincie Luik --> Voerstreek --> noord- en zuidzijde van de Hoge Venen

 

Praktisch :

Zondag 5 mei 2019.

Totale afstand rit: tussen 266 en 289 km volgens gekozen varianten.

Afspraak vanaf 8.30 u aan Carestel Verlaine, benzinestation Q8, E 42 richting Luik. Leden die voor de eerste keer meerijden informeren we graag ter plaatse over het verloop van de dag en praktische zaken.

Vertrek:

  • Groene groep 09:15 u
  • Overige rijders vanaf 09.30 u

Inschrijven kan zoals gewoonlijk via onze website www.kbc-mc.be – waar je kan invullen:

  • met hoeveel motoren je deelneemt
  • of je met de groene groep wil meerijden of niet
  • hoeveel effectieve deelnemers je meebrengt
  • Je hoeft dit maal geen keuze voor de maaltijd op te geven want wij sluiten aan voor een brunch in hotel Michel & Friends in Monschau.
  • Bij de brunch krijg je 3 gewone dranken ( water, softdrinks, pilsbieren, koffie of thee )

 

Voor deze prachtige lenterit betaal je als lid/partner slechts 10 € en 25 € voor niet-leden. Hiervoor krijg je een volledig begeleide rit, koffie / thee met croissant of chocoladekoek bij de start, een drankje bij alle stopplaatsen en een middaglunch met 3 gewone dranken. 

Je inschrijving is pas definitief als je ook het inschrijvingsbedrag hebt betaald. Inschrijven kan zoals steeds t.e.m. maandag voorafgaand aan de rit.

Lees op onze website de belangrijke aandachtspunten m.b.t. de inschrijving- en annuleringsvoorwaarden en het motorrijden in groep. Leden die gasten uitnodigen brengen deze daarvan op de hoogte.

Ritverantwoordelijke: Ludo Soulliaert : 0032 476 324 596

Namens uw KBC-MC bestuur