30 juni 2019: Themarit 2019

Uitnodiging Themarit 30 juni 2019

Beste motorliefhebber,

Dit jaar lassen we terug een activiteit in tijdens deze mooie rit in 2 delen die ons door de Kempen voert. 

Het eerste deel, 83 km, start op de E313 aan het Motorway Restaurant Q8 Ranst North en voert ons via Bouwel, Grobbendonk, Poederlee, Beerse, Merksplas en Baarle Hertog via Arendonk naar Postel waar we onze eerste drankstop houden in Brasserie ‘De Drie Linden’.

Aansluitend brengen we een bezoek aan de Abdij van Postel die aan de overkant van ‘De Drie Linden’ gelegen is.

Na de ongeveer één uur durende rondleiding aan de abdij keren we terug naar de brasserie ‘De Drie Linden’ waar we de lunch gebruiken.

Het tweede deel van de rit gaat van Postel naar Lommel, Olmen, Meerhout, Veerle, Averbode, Zichem, Scherpenheuvel, Testelt, Herstelt, Westmerbeek en via Zoerle-Parwijs naar Olen.

De rit eindigt te Olen aan brasserie “De pot van Keizer Karel” waar we een laatste drank gebruiken alvorens huiswaarts te rijden via de aansluiting met de autostrade E 313 die op minder dan 1,5 km ligt.

Leden die voor de eerste keer meerijden informeren we graag ter plaatse over het verloop van de dag en praktische zaken.

Bezoek aan de Abdij van Postel

 

Praktisch :

Zondag 30 juni 2019.

Totale afstand rit: 191 km

Afspraak volgetankt vanaf 8.30 u  in het Motorway restaurant Q8 Ranst North, is richting Hasselt. We parkeren de motoren direct achter de tankstellen onder de luifel en de aangrenzende parking. U rijdt dus naar de verzamelplaats via de tankstellen.

Vertrek:

  • Groene groep 09:15 u
  • Overige rijders vanaf 09.30 u

Inschrijven kan zoals gewoonlijk via onze website www.kbc-mc.be – waar je kan invullen:

  • met hoeveel motoren je deelneemt
  • of je met de groene groep wil meerijden of niet
  • hoeveel effectieve deelnemers je meebrengt
  • wat de deelnemers ’s middags willen eten

Menu (te kiezen uit) :

  • Vlees: Postels Broederstoofvlees bereid met donker Postelbier
  • Vis: Slibtongetjes (3 Stuks)
  • Vegetarisch: Salade met diverse soorten Postelkaas, walnoten,  appel en honingdressing
  • 3 gewone consumpties bij het eten, waaronder koffie / thee

 

Voor deze themarit betaal je als lid / partner slechts 10 euro en 25 euro voor niet-leden. Hiervoor krijg je een volledig begeleide rit, koffie / thee met croissant of chocoladekoek bij de start, een drankje bij alle stopplaatsen, een bezoek aan de abdij van Postel en een middaglunch met 3 gewone dranken. 

Je inschrijving is pas definitief als je ook het inschrijvingsbedrag hebt betaald. Inschrijven kan zoals steeds t.e.m. maandag voorafgaand aan de rit.

Lees op onze website de belangrijke aandachtspunten m.b.t. de inschrijving- en annuleringsvoorwaarden en het motorrijden in groep. Leden die gasten uitnodigen brengen deze daarvan op de hoogte.

Ritverantwoordelijke: Ludo Soulliaert : 0032 476 324 596

Uw KBC-MC bestuur

1 uur durende rondleiding